Kinderopvang De DroomBoom

Even voorstellen

Ik ben Floortje van den Boomen. Tijdens mijn opleiding (HBO-Pedagogiek) heb ik twee jaar stage gelopen op een kinderdagverblijf. Eind 2009 kwam ik, op zoek naar een baan, uit bij een vacature van een kleinschalig kinderdagverblijf in Waalre. Ik heb hier de eerste 4 maanden van 2010 de eigenaresse vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.
In die maanden heb ik gezien hoe prettig het werken op een klein kinderdagverblijf is. Mede door de kleinschaligheid geeft het een vertrouwd gevoel. Het zorgt ervoor dat de kinderen, de ouders en de leidster zich thuis voelen. Er is ruimte en tijd om met de kinderen en de ouders een vertrouwensband op te bouwen. Door deze kleinschalige opvang is de kwaliteit, aandacht voor wensen van ouders en vooral de individuele aandacht voor de kinderen gewaarborgd!
Na afloop van mijn vervanging in Waalre, ben ik plannen gaan maken voor mijn eigen kinderdagverblijf. En 21 mei 2011 was het zover, Kinderdagverblijf De DroomBoom werd geopend.

Op zaterdag 21 mei 2011 hebben "Hare Majesteit de Koningin" en Burgemeester Paul Verhoeven Kinderdagverbljf De DroomBoom geopend.
Bekijk via deze link de foto's >>>

 

 

Kinderopvang De DroomBoom
Floortje van den Boomen
Beukenlaan 4b
6029 PZ Sterksel
T: 06 53 75 33 42
E:
Floortje van den Boomen